Zoals je misschien al uit diverse media hebt vernomen, kan je sinds enkele jaren relatief goedkoop een auto importeren uit Duitsland. Het nadeel voor consumenten is echter dat hier nogal wat bij komt kijken, zoals transport, regels en wetgeving en de gebruikelijke administratieve rompslomp. Bovendien is het voor de gemiddelde consument erg lastig om te bepalen wat de geschikte aankoop-adressen zijn in Duitsland en zal er in de meeste gevallen geen enkele vorm van garantie worden geboden. Wij bieden een oplossing. Autoservice Noord is gespecialiseerd in het opsporen en importeren van aantrekkelijke auto’s uit Duitsland. Wij hebben expertise op het gebied van wet- en regelgeving, we verzorgen het transport en nemen alle administratieve verplichtingen voor je uit handen.

Een auto importeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij bieden services op maat, dus wat wij voor u kunnen betekenen hangt geheel van uw wensen af. Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een kop goede koffie zodat wij je eisen wensen goed in kaart kunnen brengen.

Auto zoeken en importeren

Als je op zoek bent naar een bepaald soort auto, dan kunnen wij voor jou gaan onderzoeken of het aantrekkelijk is om deze te importeren uit Duitsland. Hiertoe dien je simpelweg een zoek-aanvraag in en wij doen de rest.

We zullen voor je op zoek gaan naar een auto die aan je wensen voldoet en je zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van het resultaat. Hebben we een auto gevonden die mogelijk interessant voor je is, dan zullen we je een eerlijk aanbod doen.

Leasing en Financiering

Autoservice Noord is gespecialiseerd op het gebied van financiƫle dienstverlening in de automotive-branche. Zo zijn wij in staat de juiste lease- of financieringsvorm aan te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

APK, grote beurt en garantie

Als je via Autoservice Noord een auto importeert, dan kan je er voor kiezen deze afgeleverd te krijgen met een grote beurt, APK en 3 maanden volledige garantie.

Zo loop je dus geen enkel risico!